Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Όπου Τζαμί και ο Θάνατος μαζί :

Μουσουλμάνος δολοφόνησε έγγυο πόρνη επειδή δούλευε κοντά σε τζαμί!

Η Mariana Popa ήταν έξι εβδομάδων έγκυος μαχαιρώθηκε από τον Farooq Shah.
Η Ρουμάνα ιερόδουλη προσπαθούσε να βγάλει χρήματα για να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια της όταν δολοφονήθηκε. Ο Shah την μαχαίρωσε αφού την είχε προειδοποιήσεινα μην εργάζεται κοντά σε τζαμί στο Esex.
Μουσουλμάνος που μαχαίρωσε μια έγκυο ρουμάνα πόρνη μετά την προειδοποίηση να μην εργάζεται κοντά σε τζαμί, φυλακίστηκε σε τουλάχιστον 29 χρόνια.
Ο Farooq Shah, 21 ετών, βύθισε ένα μαχαίρι στο στήθος της Mariana Popa, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του κατά μήκος ενός τμήματος μιας οδού διαβόητης για τις «εργαζόμενες του σεξ». Η Popa, 24 ετών, ήταν στη Βρετανία για μόλις τρεις εβδομάδες και προσπαθούσε να κερδίσει χρήματα για να στηρίξει την οικογένειά της όταν μαχαιρώθηκε. Τρέκλισε έως το κατάστημα Chicken & Pizza 4U και κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος καθώς ο δολοφόνος έφυγε από το σημείο του εγκλήματος με το ποδήλατό του.
Είναι γεγονός πέραν απο κάθε λογική πως στις χώρες της ανεκτικότητας οι Μουσουλμάνοι προσπαθούν να επιβάλουν με κάθε τρόπο τα ήθη και έθιμα τους, εις βάρος της Ισότητας, Ισονομίας και του Δικαίου.
Ας ετοιμαστούμε για ανάλογες σκηνές και γεγονότα σύντομα και στην Αθήνα του Καμίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου