Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

 ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ

10176043_286446184853664_1538723598_n
Η ώρα πλέον της Λαϊκής ετυμηγορίας πλησιάζει και άπαντες οι κυβερνώντες και οι φιλόδοξοι μνηστήρες, έχουν επιδοθεί σε ένα ντελίριο αλληλοκατηγοριών και χαρακτηρισμών. Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ως υπηρέτη των συμφερόντων του διεθνούς κεφαλαίου, ή δε κυβέρνηση καταγγέλλει με την σειρά της την αντιπολίτευση ότι επιδιώκει την αποσταθεροποίηση και την καταστροφή της Χώρας.
Στελέχη από την μία πλευρά κατηγορούν και επικρίνουν στελέχη της άλλης για δηλώσεις και θέσεις τους και αντίστροφα, δημιουργώντας μια έκρυθμη και υψηλών τόνων κατάσταση.
Και φυσικά άπαντες εμφανίζονται ως οι σωτήρες αυτού του Τόπου και του ταλανισμένου του Λαού.
Οι μεν δηλώνοντας ότι με το τεχνητά δημιουργηθέν πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο μας στις αγορές, άρχισαν επιτέλους να δικαιώνονται οι θυσίες και οι στερήσεις του Ελληνικού Λαού και πλέον οδεύουμε προς το τέλος του μνημονίου και την επιστροφή στην ανάπτυξη, καθ ης στιγμής η ανεργία έχει φθάσει στο 30%, η οικονομική καχεξία της αγοράς και της κοινωνίας εν γένει, έχει φθάσει σε τραγικά σημεία και νέες απολύσεις τίθενται ως αδιαπραγμάτευτος όρος από τους δανειστές.
Οι δε εμφανίζονται ως οι λυτρωτές των δεινών του Λαού μιλώντας για επαναπροσλήψεις, αναπροσαρμογές και αυξήσεις μισθών και συντάξεων, επαναφορά των επιδομάτων και ωφελημάτων, αλλά το μόνο που δεν διευκρινίζουν είναι από ποιο πουγκί θα αντληθούν όλα αυτά.
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;
Αμφότεροι ψεύδονταν ασυστόλως, οι μεν προκειμένου να συνεχίσουν να κρατούν τα ηνία της Χώρας, οι δε προκειμένου να τους εκθρονίσουν και να αναλάβουν αυτοί.
Αμφότεροι αποτελούν τις δυο όψεις του ιδίου νομίσματος.
Διότι και η παρούσα κυβέρνηση υπηρετεί πιστά και με συνέπεια τα συμφέροντα των ευρωπαίων τραπεζιτών και τοκογλύφων, κρατώντας την Ελλάδα κάτω από μια οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή, αλλά και η αντιπολίτευση παρά το επαναστατικό και ανατρεπτικό της προσωπείο, με διαφορετική διαλεκτική και επιχειρηματολογία καταλήγει στην συνέχιση της υποτέλειας μας, δηλώνοντας την κατ ουσία τελική της πρόθεση να κρατήσει την Χώρα σιδηροδέσμια στο άρμα του ευρωπαϊκού κεφαλαιοκρατισμού.  
Εν τέλει η όλη διαμάχη μεταξύ τους δεν βασίζεται σε Ιδεολογικές αρχές και θέσεις, δεν εκπορεύεται με κύρια παράμετρο την σωτηρία και την αναγέννηση του Ελληνισμού, αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα προσωπικό πόλεμο μεταξύ της συμπλεγματικής φιλοδοξίας και μανιοκαταθλιπτικής φιλαρχίας του κυρίου Σαμαρά, με τις αντίστοιχες του κυρίου Τσίπρα.
Φυσικά στην μέση της επιχειρηματολογίας και των δυο βρίσκεται για μια ακόμη φορά το Εθνικιστικό Κίνημα, ως σημείο σύγκλισης και απόκλισης συγχρόνως.
Από την μια λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ τίθεται ολόψυχα παρά τω πλευρώ του κυρίου Σαμαρά στηρίζοντας απόλυτα τις σκευωρίες και τις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής με την θετική ψήφο του ως προς την άρση ασυλίας των βουλευτών μας, αποδεχόμενος απόλυτα την κατάλυση του συντάγματος και της δημοκρατίας, καθώς και τον ευτελισμό της δικαιοσύνης, ως έννοια και ως εξουσία.  
Από την άλλη κατόπιν των αποκαλύψεων Μπαλτάκου, ηθελημένα κωφεύοντας όσον αφορά την αποδεδειγμένη πλέον πολιτική εκτροπή που επιτελείται, προσπαθεί να  συνδέσει σε ιδεολογικό και επιχειρησιακό επίπεδο μέρος της κυβέρνησης Σαμαρά με  την Χρυσή Αυγή, για να λάβει φυσικά εκ μέρους του δικτάτορα πρωθυπουργού την απάντηση ότι αυτός είναι που κινήθηκε πρώτος εναντίον ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος. Δηλαδή οι αναίσχυντοι πολιτικάντηδες έφθασαν πλέον στο σημείο να προβάλουν την αθλιότητα και την ανομία τους ως ηρωική πράξη.
Τελικά σε όλες τις συζητήσεις και σε όλες τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποτιθέμενων αντιπάλων αποδεικνύεται περίτρανα, ότι ο μόνος ουσιαστικός εχθρός τόσο αυτών, όσο και σύσσωμου του ανθελληνικού και δοσίλογου κατεστημένου, σε πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο, είναι η Χρυσή Αυγή, η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών που άφοβα καταγγέλλει την διαφθορά, την προδοσία και το ψεύδος.  
Γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που με απόλυτη υπερηφάνεια και ανιδιοτέλεια αγωνίζονται για τον εξοστρακισμό των διεφθαρμένων, των δοσίλογων, των ανθελλήνων, των ξενόδουλων κυβερνώντων. Είναι οι μόνοι που αγωνίζονται για την Ελλάδα και για έναν ενωμένο Λαό που μέσω της σκληρής και επώδυνης, αλλά και απόλυτα συνειδητής προσπάθειας θα ξαναχτίσει το Έθνος και την Κοινωνία, με όχημα την πλήρη ιστορική του συνείδηση, αντλώντας δύναμη από τις προαιώνιες Ιδέες και Αξίες.
Είμαστε Λαός πολεμιστών και αγωνιστών, όχι οικονομικών δούλων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου